VORES HISTORIE


NOYA Denmark er grundlagt i foråret 2015 i et samarbejde mellem søstrene Pernille og Kristina Sørensen. Vi er opvokset i naturskønne Nordjylland og passionen for natur og nordisk design var startskuddet til NOYA Denmark, hvis navn er inspireret af ordene ”Nordic Enjoyable Designs”.

Kristina er uddannet grafisk designer og Pernille er uddannet sygeplejerske, og vi brænder begge for at være kreative.

Vi bruger meget tid på at gøre kvalitet til en realitet og forsøger at udtrykke personlighed i hvert enkelt produkt, vi laver. Mix og match NOYAs plakater med hinanden, og opdag hvordan du kan få præcis den stil frem i dit hjem, du søger.

Vores_Historie
Vores_Plakater

VORES PLAKATER

Alle plakater designet af NOYA Denmark er i høj kvalitet og trykt i ren vektorgrafik på et professionelt trykkeri. Det er netop det faktum, at vi arbejder med realistisk vektorgrafik, der gør vores produkter helt unikke og meget anderledes fra meget andet plakatkunst på markedet. Motiverne er inspireret af personlige interesser for nordisk natur og minimalistisk design.

Plakaterne fås i størrelserne 30×40, 50×70 og 70×100 cm, og sælges uden rammer. Vi anbefaler at du anvender tynde, enkle rammer med anti-reflekterende glas til alle vores plakater, for at fuldende den minimalistiske stil.

Vi arbejder konstant på nye idéer og produkter, så følg os her på www.noyadenmark.dk eller på de sociale medier, som du kan finde link til herunder.

NOYA DENMARK

Kristina Sørensen

-
Grundlægger / Grafisk Designer
image

FØLG OS

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Pernille Sørensen

-
Grundlægger / Web Management
image